PROTEIN BARS

Filtrera nedan:
Sortera efter:
Visar 1-1 av 1 artiklar
Vad vore livet utan proteinbars?

Vi är stolta över våra bars och den höga kvalitet de levererar; inte bara på grund av den goda smaken, utan också för att de är gjorda helt utan palmolja - så viktigt! Vi är redo att rädda prinsessa efter prinsessa från alla palmolje-drakar där ute.
Är du eller någon annan i nöd och behöver det perfekta mellanmålet för att hålla ditt mood uppe i vardagen eller efter träning?

Testa LOHILOs bars och du är fri från drakarna för evigt <3
Din nya bästa vän <3
Med våra high-protein bars finns det nu ett smarrigt och kalorisnålt mellanmål att se fram emot när du kanske har tränat, behöver något att boosta ditt mood med eller helt enkelt är sugen på något riktigt gott. Utan tillsatt socker och helt utan palmolja tar vi idag fighten mot Sveriges mest sålda märken. Brinner du för sport, träning, fitness och en aktiv livsstil men har ett sötsug som alla oss andra har du precis nu hittat din nya bästa vän.

Säg hej till våra PROTEIN BARS!
Varför LOHILOs protein bars?
Eftersom vi vet hur busy du är med att vara totally fab och absolutely gorgeous varje dag ville vi inte ändra på något. Därför valde vi på LOHILO att gå i dina fotspår och skapa våra proteinbars på rätt sätt genom att producera ALLA våra bars i Europa och dessutom med en otroligt hög kvalité. It’s all about the quality baby!

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett perfekt komplement till våra BCAA- och collagen drycker samt till vår proteinglass - nämligen protein bars!
Utan tillsatt socker och HELT utan palmolja har vi nu just för dig bae (<3) skapat kanske världens godaste protein bars. För vad är egentligen världen utan protein bars som är bra för både dig och världen vi lever på?
Inga vanliga protein bars!
För dig är att beställa proteinbars online hem till din dörr kanske inte världens grej.
Men det kan också vara för att det där var vanliga proteinbars du beställde - we’re not like those other b*tches. Med hela 20 gram protein i varje drömmig bar ger du din träning och din vardag de förutsättningar den förtjänar. Oavsett om du äter den före, under eller efter träning är du alltid ämnad för SUCCESS!!

Ta dig ett hälsosamt och MUMZIGT kliv närmare ditt nya fitness-du! Kanske köper du en av varje proteinbar för att se vilken du gillar mest? Kanske satsar du STORT och köper flera lådor? :O Hur du än gör är vi övertygade om att du inte kommer att ångra dig!
Logga in

Choose your country