Blanda ditt eget 3-pack BCAA-pulver (90 Portioner) i gruppen KOSTTILLSKOTT hos LOHILO Foods AB (publ) (42530)
Blanda ditt eget 3-pack BCAA-pulver (90 Portioner)
0

Blanda ditt eget 3-pack BCAA-pulver (90 Portioner)

399 kr


Antal:

Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • BCAA-PULVER
  Vi vet hur mycket du bryr dig om ditt tempel *ursäkta* din kropp och din hälsa.

  Just därför vill vi på LOHILO redogöra för dig vad BCAA faktiskt är, och varför det är så AMAZING!

  BCAA är en förkortning av det engelska begreppet Branched-Chain Amino Acids - grenade aminosyror på svenska. Våra muskler består som bekant av protein och protein består i sin tur av aminosyror. Dessa aminosyror fungerar som byggstenar till protein och protein i sig är viktigt för ett flertal processer i våra kroppar - till exempel att öka och bibehålla vår egen muskelmassa!

  Äter du en varierad och proteinrik kost får du troligen i dig de aminosyror kroppen behöver via din kost. Är du dock en aktiv person som tränar mycket, då ökar kroppens behov till mellan 10-20 gram grenade aminosyror per dag. Använder du därmed våra BCAA-pulver på LOHILO blir det enkelt för dig att hålla koll på att du får i dig den mängd din kropp behöver!

  HUR DU GÖR EN KICKASS BCAA DRYCK!

  Dosering: Blanda 1 msk (10 g) med 300-400 ml kallt vatten. Intas mellan måltider och/eller i samband med träning. Ta 1-2 portioner per dag. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur, undvik direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

  Allt annat: Klicka in på enskilt smak för att hitta komplett information om ingredienser, näringsvärden, hur produkterna ska förvaras osv.
 • Functions
 • Nutritional
 • Ingredients
 • Betyg Write a review and let karma do its thing <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Logga in

Choose your country