Blanda ditt eget 3-pack Kollagenpulver (111 Portioner) i gruppen KOSTTILLSKOTT hos LOHILO Foods AB (publ) (42531)
Blanda ditt eget 3-pack Kollagenpulver (111 Portioner)
0

Blanda ditt eget 3-pack Kollagenpulver (111 Portioner)

399 kr


Antal:

Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • KOLLAGENPULVER
  På LOHILO vill vi att du når din fulla potential och att du känner dig som den ultimata versionen av dig själv. Med en så viktig komponent som kollagen kan du vara säker på att din kropp och särskilt din hud får allt den behöver - men vad är egentligen kollagen?

  Kollagen är det vanligast förekommande proteinet i kroppen och utgör ca 30 procent av kroppens protein. Det förekommer i all typ av bindväv såsom hår, hud, naglar, senor, ligament och blodkärl samt i stödjevävnader som skelett, muskler och brosk.

  FÖRDELARNA MED KOLLAGEN
  Kollagen är bland de viktigaste komponenterna i vår hud och utgör 70% av den. Dermis är hudens tjockaste lager och hudens försvar mot åldrande. Den gör huden flexibel och elastisk och är den viktigaste källan till kollagen i huden. Med åldern minskar denna produktion av kollagen och som ett resultat av detta kan fina linjer, rynkor och slapp hud uppkomma.


  Hjälper du då kroppens kollagenproduktion på traven med ett tillskott, så kan detta leda till en förbättrad hudstruktur. Samma sak gäller för hår och naglar. Med kollagen kan du stimulera bildandet av ett friskt och hälsosamt hår samtidigt som det kan stärka dina naglar.

  HUR DU GÖR EN UPPFRISKANDE KOLLAGENDRYCK
  Dosering: Blanda 1 msk (8 g) med 250-300 ml kallt vatten. Kan intas när som helst under dagen. Rekommenderat intag 1-2 doser per dag. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur, undvik direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.

  Allt annat: Klicka in på enskilt smak för att hitta komplett information om ingredienser, näringsvärden, hur produkterna ska förvaras osv.
 • Functions
 • Nutritional
 • Ingredients
 • Betyg Write a review and let karma do its thing <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Logga in

Choose your country