Blanda ditt eget 3-pack Shape (30 Måltider) i gruppen KOSTTILLSKOTT hos LOHILO Foods AB (publ) (42798)
Blanda ditt eget 3-pack Shape (30 Måltider)
0

Blanda ditt eget 3-pack Shape (30 Måltider)

229 kr
space
Välj Smak 1:

space
Välj Smak 2:

space
Välj Smak 3:

space
Antal:

Lägg i kundvagnen
Leverans:  Tillfälligt slut
 • Produktbeskrivning
 • BLANDA DITT EGET 3-PACK SHAPE
  Välj mellan våra måltidersättningspulver med smak av choklad, karamell och jordgubb. LOHILOs Shape-produkter underlättar vardagen på det godaste sättet POSSIBLE genom att antingen bidra till bevarandet av vikt efter viktminskning, gå ner i vikt eller bara som ett smarrigt mellanmål. Funktionen med produkten skiljer sig i hur du konsumerar det - låt oss berätta!


  Ersätter du en av dina huvudmåltider per dag med ett av våra Shape-pulver bidrar du till att bibehålla din vikt efter viktminskning vid en energibegränsad kost. Skulle du dock ersätta två av dina huvudmåltider per dag med måltidsersättningar bidrar detta istället till viktminskning vid en energibegränsad kost! ALA bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivår i blodet. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 2 g ALA (2 portioner). Är inte målet att gå ner i vikt vilket det inte behöver vara så kan våra pulver helt enkelt fungera som ett drömmigt mellanmål istället! 
   
  Rik på protein och utan tillsatt socker. Genom att innehålla 27 vitaminer och mineraler, vara en källa till fiber samtidigt som den är producerad i Sverige så förstår man varför vi älskar detta komplement så mycket som vi gör.

  Dosering: Blanda 1 dl (35 g) med 250 ml lättmjölk i en shaker. Intas 1-2 gånger per dag som måltidsersättning. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Produkten skall endast användas som en del i en energibegränsad kost där även andra livsmedel bör ingå. Det är viktigt med ett tillräckligt dagligt vätskeintag. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur, undvik direkt solljus.

  Allt annat: Klicka in på enskild smak för att hitta komplett information om ingredienser och näringsvärden med mera!
 • Functions
 • Nutritional
 • Ingredients
 • Betyg Write a review and let karma do its thing <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Logga in

Choose your country