BLI DRÖMMIGT BELÖNAD


Vill du att din bild ska bli delad av det globala officiella Lohilo-kontot @lohilo på Instagram och bli belönad när du gör det? Då är du på rätt plats bae!

ANVÄND HASHTAGEN @LOHILOAF

Genom att använda eller svara med hashtaggen #LohiloAF meddelar du oss att du vill att vi ska använda ditt innehåll och då samtycka till villkoren i slutet av denna sida. Innehållet som är markerat med denna hashtagg och som håller på att publiceras får en drömmig belöning!

BELÖNAD!? HELL YEAH!

Om du har hashtaggat ditt inlägg med #LohiloAF och vi publicerar din bild, kommer vi att kontakta dig genom DM för att ge dig en generös rabattkod som täcker en hel månads leverans av en specifik Lohilo-produkt gratis: D

DUBBLA DIN BELÖNING MED VIDEO ISTÄLLET FÖR BILD

Vi älskar video så mycket att vi är beredda att fördubbla din belöning om det är videoinnehåll istället för fotoinnehåll <3 Följ samma guider som när det gäller bilder. Din video kan vara en instruktionsvideo, självstudie, inspirerande, pep-prat, en rolig skiss, ett prov eller vad du än gör annat!

SKICKA OSS DITT LOHILO CONTENT <3

Har du ett helt lager av Lohilo-innehåll liggandes som du vill att vi ska använda men det är för mycket för dig att ladda upp i ditt eget flöde? Skicka sedan e-post till oss via photo@lohilofoods.com och om / när vi använder det kommer du att belönas på samma sätt som om du publicerade det i flödet och använd hashtaggen #LohiloAF.

Samma villkor gäller och du hittar dem längst ner på denna sida.

Se till att namnge ditt innehåll med ditt instagram namn så att vi kommer att kunna kontakta dig genom DM när du når din belöning.


RIKTLINJER: VAD VI SÖKER

1 - Innehåll som är: Roligt, inspirerande, vägledande, kreativt. Fokuserat på dig, livsstil, en Lohilo-produkt, fitness eller skönhet.

2 - Innehåll som inkluderar Lohilo-produkten och inga andra konkurrerande varumärken i samma bild

3 - Innehåll med hög upplösning som är skarp och som inte är överredigerad i någon riktning.

4 - Vi använder främst ljusa bilder och video med ganska hög exponering, låg höjdpunkt och ganska hög tydlighet.


Exempel på bilder som vi skulle älska att inspireras av:


ALLMÄNNA VILLKOR

Genom att svara med eller använda hashtaggen #LohiloAF godkänner du följande:

Du beviljar Lohilo Foods AB (”Lohilo”) och dess anslutna företag en royaltyfri, evig, oåterkallelig, världsomspännande licens för att redigera och använda ditt innehåll (fotografi / video / bildtext / text etc.) postat med hashtaggen #LohiloAF (”content”) för alla marknadsförings- och reklamändamål, inklusive men inte begränsat till, marknadsföring och reklam på Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, Tumblr, WeHeartit, LinkedIn, Snapchat, TikTok, lohilo.com och i andra digitala medier och i tryck media. Denna licens kan också överföras av Lohilo och dess anslutna företag till tredje parts samarbetspartners i syfte att marknadsföra produkter under Lohilo-varumärket. Denna licens innehåller också en rätt, men inte en skyldighet, att hänvisa till skaparen av innehållet och det sociala medie kontot där innehållet laddades upp. Du bekräftar att du äger eller kontrollerar rättigheterna till innehållet. Om du är under 18 år garanterar du att du har dina föräldrars samtycke till att bevilja denna licens. Dessutom intygar du att innehållet som du skickar inte bryter mot tredje parts rättigheter eller lagar. Svensk Lag reglerar dessa villkor. Lohilo har rätt, men inte en skyldighet, att använda innehållet.
Logga in

Choose your country