Boot Camp - Funktionsdryck med BCAA 4-pack i gruppen ALLA PRODUKTER / Funktionsdryck hos LOHILOFOODS AB (42136)
Boot Camp - Funktionsdryck med BCAA 4-pack
0

Boot Camp - Funktionsdryck med BCAA 4-pack

99 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
3200mg BCAA Fylld med vitaminer och mineraler
Sockerfri OCH vegansk 180mg koffein
 • Produktbeskrivning
 • YES SIR! Var beredd att göra honnör till din nya överste. Med 210 mg koffein, BCAA, Vit B3 B6 B12, L-teanin och utan tillsatt socker har du här vår mest bossiga funktionsdryck hittills - nämligen BOOT CAMP!

  Producerad i landet med episka DJs, norrsken och livs levande unicorns har du här vår stentuffa funktionsdryck Boot Camp som med hela 3200 mg av den populära muskelbyggar-ingrediensen BCAA kommer skapa en helt ny betydelse till att bli kallad klippa. Eftersom alla våra fitness lovers inte BARA är starka utan även smarta har vi valt att med Boot Camp också inkludera L-teanin som inte bara ökar din fokusförmåga utan till och med reducerar stress, boostar din mentala hälsa samt din hjärnas alla grymma funktioner!

  Starka, smarta och… hmm… vad är det ni LOHILO-älskare också är?… jo! SNYGGA!
  Därför är vår funktionsdryck Boot Camp också fullproppad med vitamin B3, B6 och B12 som stärker bland annat hjärna, skelett, hjärta, hår OCH hud!

  Den höga koffeinmängden i drycken på 210 mg gör den perfekt för när du behöver lite extra fokus eller energi. Dock vill vi inte rekommendera att ni dricker den om ni är gravida, ammande, barn eller har oturen att vara väldigt känsliga för koffein. Det är inte heller rekommenderat att blanda med alkohol - så håll drycken borta från baren!
 • Functions
 • Nutritional
 • Ingredients
 • Betyg Write a review and get discount <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Logga in

Choose your country