Daydream - 24-pack i gruppen FUNKTIONSDRYCK hos LOHILO Foods AB (publ) (42731)
Daydream - 24-pack
0

Daydream - 24-pack

399 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • DAYDREAM FRESH PEAR
  Vi alla dagdrömmer ibland. Det kan vara när vi känner lukten av solkräm, hör ”One Dance” av Drake spelas eller när vi sitter på tunnelbanan påväg hem från jobbet. Oavsett när vi dagdrömmer ger det oss en möjlighet att resa i både tid och rum, till andra verkligheter, långt ifrån dagens alla utmaningar och måsten.

  Vi på LOHILO vill bjuda dig på en sån resa, till en värld där vädret alltid är 25 grader, där alla dansar salsa och där festen aldrig riktigt tar slut.
  Daydream Fresh Pear innehåller bland annat 105 mg koffein, 5000 mg kollagen och är dessutom helt fri från socker vilket gör den till det nyaste tillskottet i vår Beauty Lover-linje som fungerar för att bevara ditt hår, din hud och dina naglar i topptrim!

 • Functions
 • 5000 MG KOLLAGEN:
  Ett naturligt tillskott som ser till att hjälpa dina muskler, vävnad och hud att hålla sig på plats så att du kan känna dig livlig, ung och precis så perfekt som du redan är! 

  Den bästa delen: Mängden kollagen i drickan är fantastisk! Ett vanligt piller med kollagen som hittas på skönhetshyllorna innehåller vanligtvis 100mg kollagen… jämför det med våra 5000mg/burk. 

  105 MG KOFFEIN:
  Det är inte direkt någon hemlighet att drycker fyllda med koffein är riktiga storsäljare! Boosta ditt fokus och din energi så att du kan vara på topp oavsett vilka utmaningar som står framför dig! 

  VITAMIN C & ZINK:
  Vi gissar att du har hört talas som dessa två sedan tidigare. De är en viktig del för att hålla din kropp frisk och de ger dig vad du behöver för att hålla igång. Tyvärr tillverkas de inte naturligt i kroppen, så vi har tillsatt 100% av ditt dagliga behov i varje burk. Oroa dig inte, vi tar hand om dig! 

 • Nutritional
 • NUTRITIONAL VALUE/NÄRINGSINNEHÅLLPer 100 mlPer 330 ml
  Energy/Energi 31 kJ (7 kcal)102 kJ (24 kcal)
  Fat/Fett0 g0 g
  Of which saturates/Varav mättat0 g0 g
  Carbohydrates/Kolhydrater0 g0 g
  Of which sugars/Varav sockerarter0 g0 g
  Protein1.5 g5 g
  Salt0.01 g0.03 g
  Vitamin C24 mg (30 % DRI*)80 mg (100 % DRI*)
  Biotin15 μg (30 % DRI*)50 μg (100 % DRI*)
  Zinc/Zink3.0 mg (30 % DRI*)10 mg (100 % DRI*)

  *DRI = Daily Reference Intake/Dagligt Referensintag
 • Ingredients
 • Kolsyrad sockerfri dryck med kollagen (1,5%) och smak av friskt päron. Innehåller sötningsmedel. Hög koffeinhalt (32 mg/100 ml). Max 2 burkar per dag. Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor. Ingredienser: Kolsyrat vatten, kollagen (bovint), surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra), aromer, koffein, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), vitaminer (C, biotin), zink, konserveringsmedel (kaliumsorbat).

 • Betyg Write a review and let karma do its thing <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Logga in

Choose your country