Dubbelt ultimat mixflak med ALLA smaker - Funktionsdryck med kollagen & BCAA i gruppen Funktionsdryck hos LOHILOFOODS AB (41496)
Dubbelt ultimat mixflak med ALLA smaker - Funktionsdryck med kollagen & BCAA
1

Dubbelt ultimat mixflak med ALLA smaker - Funktionsdryck med kollagen & BCAA

699 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
BCAA & Kollagen Hyaluronsyra, Vitamin C och Zink
Koffein Sockerfritt
 • Produktbeskrivning
 • Detta DUBBLA mixflak med ALLA våra Lohilosmaker innehåller sammanlagt 48 burkar med BCAA-dryck och Kollagen-dryck.

 • Functions
 • Om våra kollagendrycker

  Vad sägs om en drömmig kombination av collagen, koffein, vitamin c och zink? 😍 Yep, visste väl att det skulle bli en succé. Dessutom svensktillverkad av kärlek och helt sockerfri. För att inte tala om smakerna? Så goda! Testar du finns det risk för att du är fast för evigt…

  Här har vi en revolutionerande funktionsdryck med 5000mg collagen per burk - att jämföra med 10 (!!!) vanliga och superdyra kollagentabletter - helt galet! 
  Dessutom innehåller de hyaluronsyra som får din återfuktade hy att stråla!

  Koffeinet i drycken gör den perfekt för när du behöver lite extra fokus eller energi. Dock vill vi inte rekommendera att ni dricker den om ni är gravida, ammande, barn eller har oturen att vara väldigt känsliga för koffein. Det är inte heller rekommenderat att blanda med alkohol -  så håll drycken borta från baren!  

  Kollagen

  Ett naturligt tillskott som ser till att hjälpa dina muskler, vävnad och hud att hålla sig på plats så att du kan känna dig livlig, ung och precis så perfekt som du är! 

  Den bästa delen: Mängden kollagen i drickan är fantastisk! Ett vanligt piller med kollagen som hittas på skönhetshyllorna innehåller vanligtvis 100mg kollagen… jämför det med våra 5000mg/burk. 

  Koffein

  Det är inte direkt någon hemlighet att drycker fyllda med koffein är riktiga storsäljare! Boosta ditt fokus och din energi så att du kan vara på topp oavsett vilka utmaningar som står framför dig! 

  Hyaluronsyra

  Låt inte namnet skrämma dig, dina egna hudceller producerar faktiskt denna “syra” naturligt och den är A&O när det kommer till hudvård! Hyaluronsyra har många fördelar och hjälper dig hålla din hud flawless, len och inte minst, återfuktad. 

  Vitamin C & Zink

  Vi gissar att du har hört talas som dessa två sedan tidigare. De är en viktig del för att hålla din kropp frisk och de ger dig vad du behöver för att hålla igång. Tyvärr tillverkas de inte naturligt i kroppen, så vi har tillsatt 100% av ditt dagliga behov i varje burk. Oroa dig inte, vi tar hand om dig! 


  Om våra BCAA-drycker

  Okay - vem älskar inte läskande funktionsdryck med koffein och BCAA? 😍 Boom pow! Kan vi diskutera att en burk är så pass fullproppad med vitaminer och mineraler att den täcker hälften av rekommenderat intag per dag? Boost deluxe! Självklart svensktillverkad och sockerfri som vanligt.

  Även dessa drycker har en hög koffeinhalt, vilket innebär att de ger dig den lilla extra kicken för att orka lite mer! Dock rekommenderar vi inte att dessa dricks av barn, gravida, ammande eller koffeinkänsliga. De bör inte heller blandas med alkohol!!

  Koffein
  Ofc, för att ge dig det fokus och den energi du behöver för att klara av dagens utmaningar och visa upp dina bästa sidor från morgon till kväll. 

  BCAA
  Allt du behöver för att maximera din muskeluppbyggnad men också för att få ut det mesta av din träning.

  Vitamin D, B6, B1, Biotin
  Stärker bland annat hjärna, skelett, hjärta, hår & hud.

  Zink
  Skyddar dig från allt ont i världen genom att stärka ditt immunförsvar <3

   
 • Nutritional
 • Näringsvärdet varierar mellan de tolv olika smakerna, så kika gärna in på de specifika produktsidorna för att få information om varje smaks näringsvärde. <3
 • Ingredients
 • Ingredienserna varierar mellan de tolv olika smakerna, så kika gärna in på de specifika produktsidorna för att få information om varje smaks ingredienser. <3
 • Betyg Write a review and get discount <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Johanna | 2020-08-26
  1 | 0
  (Y)!
Logga in

Choose your country