Elderflower Lemon - 24-pack i gruppen FUNKTIONSDRYCK hos LOHILO Foods AB (publ) (41952)
Elderflower Lemon - 24-pack
4

Elderflower Lemon - 24-pack

399 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • ELDERFLOWER LEMON
  Vi på LOHILO har tagit fram det bästa möjliga utbudet av funktionsdryck, allt för att ge dig den extra boost och energi du behöver i din vardag. Vår törstsläckare är svensktillverkad, sockerfri och pushar dig till att visa upp ditt bästa jag oavsett utmaning du står inför. Samtliga drycker innehåller en hög halt koffein som hjälper dig att leverera det lilla extra. Boom!

  Vad sägs om en drömmig kombination av kollagen, koffein, vitamin C och vitamin D? 😍 Yep, vi visste väl att det skulle bli en succé. Dessutom svensktillverkad av kärlek och helt sockerfri. För att inte tala om smakerna? Så goda! Testar du finns det risk för att du är fast för evigt…

  Här har vi en revolutionerande funktionsdryck med 5000mg collagen per burk - att jämföra med 10 (!!!) vanliga och superdyra kollagentabletter - helt galet! 

  Koffeinet i drycken gör den perfekt för när du behöver lite extra fokus eller energi. Dock vill vi inte rekommendera att ni dricker den om ni är gravida, ammande, barn eller har oturen att vara väldigt känsliga för koffein. Det är inte heller rekommenderat att blanda med alkohol -  så håll drycken borta från baren! 

 • Functions
 • 5000 MG KOLLAGEN
  Ett naturligt tillskott som ser till att hjälpa dina muskler, vävnad och hud att hålla sig på plats så att du kan känna dig livlig, ung och precis så perfekt som du är! 

  Den bästa delen: Mängden kollagen i drickan är fantastisk! Ett vanligt piller med kollagen som hittas på skönhetshyllorna innehåller vanligtvis 100mg kollagen… jämför det med våra 5000mg/burk. 

  105 MG KOFFEIN
  Det är inte direkt någon hemlighet att drycker fyllda med koffein är riktiga storsäljare! Boosta ditt fokus och din energi så att du kan vara på topp oavsett vilka utmaningar som står framför dig! 

  VITAMIN C & VITAMIN D
  Vi gissar att du har hört talas som dessa två sedan tidigare. De är en viktig del för att hålla din kropp frisk och de ger dig vad du behöver för att hålla igång. Tyvärr tillverkas de inte naturligt i kroppen, så vi har tillsatt 100% av ditt dagliga behov i varje burk. Oroa dig inte, vi tar hand om dig! 

 • Nutritional
 • NUTRITIONAL VALUE/NÄRINGSINNEHÅLL Per 100 mlPer 330 ml
  Energy/Energi31 kJ (7 kcal)102 kJ (24 kcal)
  Fat/Fett0 g0 g
  Of which saturates/Varav mättat0 g0 g
  Carbohydrates/Kolhydrater0 g0 g
  Of which sugars/Varav sockerarter0 g0 g
  Protein1.5 g5.0 g
  Salt0.01 g0.03 g
  Vitamin D 2.3 µg (45 % DRI*)7.5 µg (150 % DRI*)
  Vitamin C 25.0 mg (31% DRI*)82.5 mg (103 % DRI*)

  *DRI = Daily Reference Intake/Dagligt Referensintag
  Smak: Citron , Fläder
 • Ingredients
 • Kolsyrad sockerfri dryck med kollagen (1,5%) och smak av fläder och citron. Innehåller sötningsmedel. Hög koffeinhalt (32 mg/100 ml). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor. Ingredienser: Kolsyrat vatten, kollagen (bovint), surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra), aromer, koffein, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), vitamin C, konserveringsmedel (kaliumsorbat), vitamin D. Bäst före: Se burkens undersida. Förvaras torrt, min 2°C. max 22°C. Öppnad burk bör konsumeras under dagen. 
 • Betyg Write a review and let karma do its thing <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Cs | 2022-11-20
  0 | 0
  Fantastisk produkt- innan de tog bort hyaluronsyran. Har kortad tarm, så har svårt att ta upp näring som vanligt, under stomin blir det sårigt & blöder, denna dryck fick såren att läka ihop helt. Dock verkar det som att de nya burkarna med klisterlappar på inte innehåller hyaluronsyra, vilket gjorde att såren ej läkte ihop lika effektivt & inte helt & hållet. Så har beställt kollagen pulver nu för att testa, då den innehåller både collagen & hyaluronsyra, precis som dessa burkar gjorde förr. Även testat en grön burk apple, utan hyaluron med bara collagen & de är inte lika effektivt som de med både collagen & hyaluron tilsammans. Mycket bra smak på eran elderflower lemon, precis som ngn skrev så är dom inte för söt & sliskig utan mycket goda! Beställde nu pulver i samma smak, kommer ge ett betyg sen på collagen pulvret också Lohilo som företag har jag bara gott att säga om, snabba frakter & bra service, toppen!
  Jakob | 2021-04-19
  0 | 0
  Favoriten av alla funktionsdrycker! Lohilo har verkligen levererat en perfekt dryck med Elderflower/Lemon!
  Thomas | 2020-11-15
  0 | 0
  Min absoluta favorit! Uppfriskande smak. Och kan man göra en snyggare burk?? Tror inte det...
Logga in

Choose your country