FUNKTIONSDRYCK

Filtrera nedan:
Sortera efter:
Visar 1-15 av 15 artiklar

LOHILO FUNKTIONSDRYCK
Våra funktionsdrycker på LOHILO är ämnade för alla.
Är du en fitness lover? En beauty queen?
Någon som inte ens vet vad detta betyder?
Då är våra funktionsdrycker på LOHILO ämnade för dig <3 
Varför? Det ska vi berätta. 

DIN STÖRSTA SUPPORTER
Vare sig du plockar ner en av våra sockerfria funktionsdrycker ifrån hyllan hos din lokala matbutik eller beställer hem 2 flak ifrån vår hemsida tänker du kanske inte så mycket på det. Men i din hand håller du just nu din största supporter. Fullpackade med koffein och andra funktioner!


FUNKTIONSDRYCKER MED KOLLAGEN
Väljer du en dryck ur LOHILOs beauty-linje ger du din kropp all potential den behöver för att fortsätta vara så vacker som den redan är. Kollagenet i LOHILOs funktionsdrycker är ett naturligt tillskott som våra kroppar själv producerar för att behålla vår hud, vårt hår och våra naglar i topptrim.
I vår beauty-linje med LOHILO drycker ingår även Vitamin C och D som bidrar till massvis med bra och nödvändiga funktioner för vår kropp. Tyvärr tillverkas dessa inte naturligt i kroppen likt kollagen, så vi har tillsatt 100% av ditt dagliga behov i varje LOHILO-burk!

FUNKTIONSDRYCKER MED BCAA
Gör dig beredd på en ordentlig resa om du lyckas välja någon av våra fitnessdrycker! I dessa sockerfria drycker packade med koffein hittar du bl.a BCAA som är en fantastisk ingrediens. Detta finns dessutom i våra kosttillskott som du hittar här! BCAA är samlingsnamnet på tre olika aminosyror som är essentiella för vår kropp eftersom den själv inte kan producera dem.
Detta tillskott motverkar mental trötthet och kan därmed effektivt höja ens prestationsförmåga. Dessutom bidrar de även till vår förmåga att återhämta oss och till att reparera och bygga upp muskelmassa. Utöver BCAA innehåller dessutom våra fitnessdrycker en mängd med diverse vitaminer som vitamin D, B6, B1, Biotin och t.o.m mineralen Zink! Fördelarna med dessa är oändliga och ger dig rätt förutsättningar för att du ska bli den ultimata versionen av dig själv.

 

Logga in

Choose your country