Proteinglass

Vår näringsrika och utsökta proteinglass - LOHILOs hjärta och DNA<3

Namnet LOHILO kommer från innehållet i våra glassar - LOw sugar, HIgh protein och LOw fat! Genialiskt!
Dem är dessutom miljövänliga och gjorda på enbart lokala ingredienser, allergivänliga och vet du, till och med glassarna som innehåller kakbitar och brownies är glutenfria! MAGISKT!

Var kan jag köpa Lohilo glass?

Du kan hitta våra godingar i butik över hela Sverige och Finland. Om du inte hittar din favorit - be personalen att ta in LOHILO - vi lovar att leverera när en butik ringer oss!  <3 
Om du bor i Danmark, Estland eller Kina kan vi med stolthet berätta att antalet återförsäljare ökar och vi är sugna på att expandera på marknaden där vi kan hitta bra samarbeten och där det finns hungriga fitness-kunder! 

Varför finns inte glassen på hemsidan?

Helt enkelt för att vi inte vill riskera att vår fantastiska glass ska smälta under sin resa hem till dig...
Det hade ju varit alldeles för dumt att förlora något så gott. 
MEN vi kikar på sätt att lyckas göra hemleverans till verklighet inom kort. Under tiden har vi listat dem här nedan bara för att göra dig lite extra sugen. ;) 

Tills dess- spring till din närmaste affär och handla någon av våra härliga smaker där <3
Visar 1-10 av 10 artiklar

Proteinglass

På LOHILO älskar vi vår proteinglass. Så pass mycket att vi faktiskt skapade LOHILO för just detta faktum. LOHILO som står för LOw sugar, HIgh protein och LOw fat är det enda du kan behöva veta när du köper vår proteinglass då vår glass på LOHILO är så god att du aldrig skulle kunna gissa att den innehåller alla dessa nyttigheter. Utöver att den är rik på protein, snål på socker och låg på fett så är LOHILO glass miljövänlig, gjord på lokala ingredienser, allergivänlig och till och med glutenfri! Vi bokstavligen eat, sh*t, live and breathe för vår proteinglass här på LOHILO.

Proteinglass med ett samvete

Med proteinglass från LOHILO har du helt plötsligt fått en möjlighet att unna dig det du gillar allra mest, nämligen glass - helt utan dåligt samvete. Det höga innehållet av protein, den OTROLIGT låga mängden av socker och det nästintill OBEFINTLIGA fettet du får när du köper LOHILO glass är bara några av fördelarna med vår proteinglass. Med smaker ifrån rik choklad och krämig vanilj till smaker som kylande mint, barnsligt god kaksmet och den drömmiga smaken Unicorn Dreams finns verkligen en smak för alla. Nu återstår bara en fråga. Vilken LOHILO glass kommer bli din favorit?

Var finns vår proteinglass?

LOHILO glass finns idag i butik över hela Sverige och Finland och med återförsäljare som snabbt utökar i både Danmark, Estland och Kina har du nu möjlighet att avnjuta vår proteinglass i princip var du än befinner dig, men inte än på vår hemsida ;( För att ge vår proteinglass rättvisa ville vi på LOHILO inte riskera att du får en smält glass hem i brevlådan och därmed kikar vi i nuläget på andra alternativ för att du ska få hem ditt paket av drömmar på ett så säkert och tillförlitligt sätt som möjligt. Tills dess att vi har hittat ett sätt för vår grymt goda proteinglass att klickas hem från vår hemsida är det bara att besöka din närmsta butik och uppleva FOODGASM för första gången.

Logga in

Choose your country