PROTEINGLASS

Filtrera nedan:
Sortera efter:
Visar 1-11 av 11 artiklar

PROTEINGLASS
Damn! På LOHILO älskar vi vår proteinglass. Så pass mycket att vi faktiskt skapade LOHILO för just detta faktum. LOHILO som står för LOw calories, HIgh functionality och LOw additives är det enda du kan behöva veta när du köper vår proteinglass då vår glass på LOHILO är så god att du aldrig skulle kunna gissa att den innehåller alla dessa nyttigheter. Utöver att den är rik på protein, snål på socker, damn good och låg på fett, låga halt kcal så är LOHILO glass miljövänlig och allergivänlig! Vi bokstavligen eat, sh*t, live and breathe för vår proteinglass här på LOHILO.

PROTEINGLASS MED ETT SAMVETE
Med proteinglass från LOHILO har du helt plötsligt fått en möjlighet att unna dig det du gillar allra mest, nämligen glass - helt utan dåligt samvete. Det höga innehållet av protein, låg mängd kcal, den OTROLIGT låga mängden av socker och det nästintill OBEFINTLIGA fettet du får när du köper LOHILO glass är bara några av fördelarna med vår proteinglass. Med smaker ifrån rik choklad och krämig vanilj till smaker som kylande mint, barnsligt god kaksmet och den drömmiga smaken LOHILO Damn Good finns verkligen en smak för alla. Nu återstår bara en fråga. Vilken LOHILO glass kommer bli din favorit?

VAR FINNS VÅR PROTEINGLASS
LOHILO glass finns idag i butik över hela Sverige och Finland och med återförsäljare som snabbt utökar i både Danmark, Estland och Kina har du nu möjlighet att avnjuta vår proteinglass i princip var du än befinner dig, men inte än på vår hemsida... damn ;( För att ge vår proteinglass rättvisa ville vi på LOHILO inte riskera att du får en smält glass hem i brevlådan och därmed kikar vi i nuläget på andra alternativ för att du ska få hem ditt paket av drömmar på ett så säkert och tillförlitligt sätt som möjligt. Tills dess att vi har hittat ett sätt för vår grymt goda proteinglass att klickas hem från vår hemsida är det bara att besöka din närmsta butik och uppleva FOODGASM för första gången.

Logga in

Choose your country