Glow 2022 - 24-pack i gruppen FUNKTIONSDRYCK hos LOHILO Foods AB (publ) (42487)
Glow 2022 - 24-pack
0

Glow 2022 - 24-pack

399 kr
Antal: 
Leverans:  Tillfälligt slut
 • Produktbeskrivning
 • GLOW 2022
  Hit me baby one more time! Denna gång packar vi resväskorna för de svenska fjällen fullt med norrsken och berg! Tillsammans med miljöombytet byter vi också smak ifrån Cactus Lime till Green Apple!

  Vad sägs om en drömmig kombination av kollagen, koffein och vitamin C? Yep, vi visste väl att det skulle bli en succé. Dessutom svensktillverkad av kärlek och helt sockerfri. För att inte tala om smaken? Så god! Testar du finns det risk för att du är fast för evigt…

  Här har vi en revolutionerande funktionsdryck med 5000mg collagen per burk - att jämföra med 10 (!!!) vanliga och superdyra kollagentabletter - helt galet! 

  Koffeinet i drycken gör den perfekt för när du behöver lite extra fokus eller energi. Dock vill vi inte rekommendera att ni dricker den om ni är gravida, ammande, barn eller har oturen att vara väldigt känsliga för koffein. Det är inte heller rekommenderat att blanda med alkohol -  så håll drycken borta från baren! 

 • Functions
 • 5000 MG KOLLAGEN
  Med denna höga mängd av kollagen kommer ditt eget GLOW skina lika mycket på insidan som på utsidan. Kollagenet i våra drycker är ett naturligt tillskott som våra kroppar själv producerar för att behålla vår hud, vårt hår och våra naglar i topptrim.

  MADE IN SMÅLAND
  Som vanligt producerar vi vår dryck på den plats LOHILO har sina rötter, nämligen Småland. De magiska skogarna som omringar landskapet sägs ha en mystisk kraft, kanske är det den som gör våra drycker så goda?
 • Nutritional
 • NUTRITIONAL VALUE/NÄRINGSINNEHÅLLPer 100 mlPer 330 ml
  Energy/Energi 31 kJ (7 kcal)102 kJ (24 kcal)
  Fat/Fett0 g0 g
  Of which saturates/Varav mättat0 g0 g
  Carbohydrates/Kolhydrater0 g0 g
  Of which sugars/Varav sockerarter0 g0 g
  Protein1.5 g5 g
  Salt<0.01 g0.025 g
  Vitamin C24 mg (30 % DRI*)80 mg (100 % DRI*)
  Zinc/Zink3.0 mg (30 % DRI*)10 mg (100 % DRI*)

  *DRI = Daily Reference Intake/Dagligt Referensintag
 • Ingredients
 • (SE) Kolsyrad sockerfri dryck med kollagen (1,5%) och smak av gröna äpplen. Innehåller sötningsmedel. Hög koffeinhalt (32 mg/100 ml). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor. Ingredienser: Kolsyrat vatten, kollagen (bovint), surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra), aromer, koffein, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), vitamin C, konserveringsmedel (kalium-sorbat, natriumbensoat), zinkcitrat. Bäst före: Se burkens undersida. Förvaras torrt, min 2°C. max 22°C. Öppnad burk bör konsumeras under dagen. 
 • Betyg Write a review and let karma do its thing <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Logga in

Choose your country