INTEGRITETSPOLICY

Ditt val av oss grundar sig i ett förtroende. Att värna om det förtroendet är för oss viktigt i allt vi gör, också på integritet- och dataskyddsområdet.

Frågor om integritet och dataskydd och hur vi som företag ska hantera informationen om dig som kund blir allt mer viktiga i takt med att e-handeln växer och blivit vardag för många. I takt med den utvecklingen känner också allt fler ibland en oro, men framförallt en nyfikenhet, kring hur informationen om dem hanteras.

Vi tror starkt på att vara helt transparenta gentemot dig som kund och att alltid säga precis som det är kring hur personlig information om dig kommer hanteras, och hur vi resonerar när vi tar ställning i frågor om integritet- och dataskyddsfrågor. Det är också därför som vi har samlat information på den här sidan, för att du ska förstå våra beslut och känna dig trygg med hur vi hanterar frågorna.

För oss är vår hållning inte så komplicerad och kan enkelt sammanfattas i fyra viktiga punkter:

  • Vi hanterar dig och alla uppgifter kring dig med stor respekt, sekretess och varsamhet och tänker ständigt riskmedvetet kring hur vi kan skydda din integritet i hur vi utformar våra tjänster och system.
  • Vi lämnar enbart ut de uppgifter om dig som kund till berörda företag som behövs för att du ska kunna beställa, betala samt få din vara levererad hem till dig.
  • Du har rätt att när som helst begära ett registerutdrag på de uppgifter vi samlat om dig. Du har även rätt att få dina uppgifter ändrade eller raderade om så önskat.
  • Vi är alltid öppna för dina åsikter och synpunkter. Kontakta oss gärna via mail, Facebook eller Instagram om du känner dig minsta osäker på något eller har frågor till oss. Vår dörr är alltid öppen för dig!

 

Själva grunden till vårt engagemang i integritet- och dataskyddsfrågorna kommer från vår respekt för dig som kund och det förtroende du har lagt i valet av oss som företag.

Tack <3

 

Logga in

Choose your country