Kollagenpulver Elderflower Lemon (37 Portioner) i gruppen KOSTTILLSKOTT / KOLLAGEN hos LOHILO Foods AB (publ) (42296)
Kollagenpulver Elderflower Lemon (37 Portioner)
1

Kollagenpulver Elderflower Lemon (37 Portioner)

229 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
 • Produktbeskrivning
 • KOLLAGENPULVER ELDERFLOWER LEMON 300 g
  På LOHILO vill vi att du når din fulla potential och att du känner dig som den ultimata versionen av dig själv. Med en så viktig komponent som kollagen kan du vara säker på att din kropp och särskilt din hud får allt den behöver - men vad är egentligen kollagen?

  Kollagen är det vanligast förekommande proteinet i kroppen och utgör ca 30 procent av kroppens protein. Det förekommer i all typ av bindväv såsom hår, hud, naglar, senor, ligament och blodkärl samt i stödjevävnader som skelett, muskler och brosk.

  FÖRDELARNA MED KOLLAGEN
  Kollagen är bland de viktigaste komponenterna i vår hud och utgör 70% av den. Dermis är hudens tjockaste lager och hudens försvar mot åldrande. Den gör huden flexibel och elastisk och är den viktigaste källan till kollagen i huden. Med åldern minskar denna produktion av kollagen och som ett resultat av detta kan fina linjer, rynkor och slapp hud uppkomma.


  Hjälper du då kroppens kollagenproduktion på traven med ett tillskott, så kan detta leda till en förbättrad hudstruktur. Samma sak gäller för hår och naglar. Med kollagen kan du stimulera bildandet av ett friskt och hälsosamt hår samtidigt som det kan stärka dina naglar.

  HUR DU GÖR EN UPPFRISKANDE KOLLAGENDRYCK
  Dosering: Blanda 1 msk (8 g) med 250-300 ml kallt vatten. Kan intas när som helst under dagen. Rekommenderat intag 1-2 doser per dag. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur, undvik direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för små barn.
 • Functions
 • HYALURONSYRA
  Är din huds nya BFF!

  BIOTIN
  Bidrar till att bibehålla normal hud, normalt hår och normala slemhinnor.

  ZINK
  Bidrar till att bibehålla normal hud, normalt hår och normala naglar.

  VITAMIN C
  Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion.
 • Nutritional

 • INNEHÅLL PER /
  INGREDIENTS PER 

  1 DOSERING /
  1 SERVING
  2 DOSERINGAR /
  2 SERVINGS 
  Hydrolyserat kollagenpulver (bovint)
  Peptan / Hydrolyzed collagen powder
  (bovine) Peptan
  5000 mg**10 000 mg**
  Hyaluronsyra / Hyaluronic acid100 mg**200mg**
  Biotin (vitamin B7)500 µg (1000%*)1000 µg (2000%*)
  Vitamin C160 mg (200%*)320 mg (400%*)
  Zink / Zinc10 mg (100%*)20 mg (200%*)

  *av DRI (dagligt referensintag) / of NRV (nutritional reference value)
  **DRI ej fastställt / NRV not established
 • Ingredients
 • Ingredienser: Hydrolyserat kollagenpulver (bovint) Peptan, surhetsreglerande medel (äppelsyra), emulgeringsmedel (solroslecitin), vitamin C (kalciumaskorbat), aromer, sötningsmedel (aspartam, acesulfam K), vegan hyaluronsyra (natriumhyaluronat), zink (zinkbisglycinat), färgämne (riboflavin), biotin (d-biotin). Innehåller en fenylalaninkälla.
 • Betyg Write a review and let karma do its thing <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Cs | 2022-12-11
  0 | 0
  Inte riktigt lika god som elderflower lemon funktionsdrycken. Men det var lite väntat, kanske är pga avsaknad utav kolsyra ???? Fortfarande riktigt schysst smak för ett collagen pulver. Blir att testa Raspberry nästa sväng. Pulvret löste sig bra, sätt pulvret först i ett glas, häll sedan i vatten med halvkraftig stråle så slipper man ens röra om - inga klumpar, jämfört om man sätter vatten först & försöker röra ner pulvret med sked. Så länge ni kör på 5000mg collagen & 300g för 99:- så stannar jag hos er, riktigt schysst produkt!
Logga in

Choose your country