KOSTTILLSKOTT

Filtrera nedan:
Sortera efter:
Visar 1-26 av 26 artiklar
KOSTTILLSKOTT

KOLLAGENPULVER
På LOHILO vill vi att du når din fulla potential och att du känner dig som den ultimata versionen av dig själv. Med en så viktig komponent som kollagen kan du vara säker på att din kropp och särskilt din hud får allt den behöver. Detta ingår även i vissa av våra drycker här!
 
Kollagen är bland de viktigaste komponenterna i vår hud där kollagen utgör runt 70% av den. Med åldern minskar produktionen av kollagen och som ett resultat av detta kan fina linjer, rynkor och slapp hud uppkomma.
 
Skulle du hjälpa kroppens kollagen produktion på traven med ett tillskott, så kan detta leda till en förbättrad hudstruktur. Samma sak gäller även för hår och naglar. Med kollagen har du möjligheten att stimulera bildandet av ett friskt och hälsosamt hår samtidigt som det kan stärka dina naglar. Välj mellan smaker som Elderflower Lemon, Sweet Apple, Raspberry och Neutral!

BCAA PULVER
BCAA är en förkortning av det engelska begreppet Branched-Chain Amino Acids - grenade aminosyror på svenska. BCAA hittar du dessutom i ett urval av våra drycker här! Våra muskler består som bekant av protein som i sin tur består av aminosyror. Dessa aminosyror fungerar som byggstenar till protein vilket i sig är viktigt för ett flertal processer i våra kroppar - till exempel att öka och bibehålla vår egen muskelmassa!

Äter du en varierad och proteinrik kost får du troligen i dig de aminosyror kroppen behöver via din kost. Är du dock en aktiv person som tränar mycket ökar kroppens behov till mellan 10-20 gram grenade aminosyror per dag. Använder du därmed våra BCAA-pulver på LOHILO blir det enkelt för dig att hålla koll på att du får i dig den mängd din kropp behöver! Välj mellan smaker som Grapefruit, Fresh Pear, Lemon Lime och Sour Cola!

SHAPE-PULVER
Praise the lord för måltidsersättning! LOHILO’s nya Shape-pulver underlättar din vardag på det godaste sättet possible genom att antingen bidra till bevarandet av vikt efter viktminskning, gå ner i vikt eller bara som ett smarrigt mellanmål. Rika på protein, omega 3, omega 6, vitaminer, mineraler, utan tillsatt socker och producerade i Sverige så förstår man varför vi älskar dessa måltidsersättningar så mycket som vi gör.

PROTEINPULVER
Från svenskt vassleprotein av absolut bästa kvalité, LOHILO proteinpulver är ett perfekt bränsle för dig och dina muskler efter gymmet eller när som helst under dagen. Som många vet bidrar proteinpulver till att både bibehålla och öka muskelmassa vilket ger dig potentialen att bli en fullkomlig BEAST! Utan tillsatt socker! Med LOHILO proteinpulver är det helt plötsligt gott att påbörja ditt nya ultimata du! 

Logga in

Choose your country