Lohilo School: 5 fördelar med funktionsdryck


 
Välkommen till dagens utbildande blogginlägg aka “lär dig mer om funktionsdrycker, dess innehåll samt fördelar”.
Som en grundkurs i funktionsdrycker, signerad Lohilo. Kan det bli bättre?
Skämt å sido, det finns en rad olika fördelar med att slurpa i sig våra färgglada drycker, med ett minst lika gott och bra innehåll.
Nedan får du en snabbis i funktionsdryckens fördelar. Enjoy! 
#1 Koffein gör dig pigg och fokuserad
 
Att koffein gör oss pigga är visserligen old news. Men, koffeinets effekter sträcker sig längre än så. Förutom att göra oss mer energiska, ökar koffein även vår förmåga att fokusera. Att inta en funktionsdryck med koffein passar således lika bra innan eller under träningspasset, som när du du är trött som en mört på jobbet. Dessutom innehåller kaffe antioxidanter, ämnen som motverkar utvecklingen av flera allvarliga sjukdomar – bland annat cancer, hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes typ 2.
 
Våra funktionsdrycker med koffein innehåller 180mg koffein per burk, vilket motsvarar ungefär 2 stora koppar kaffe. Du piggnar till ordentligt, kan vi lova!


 
#2 BCAA maximerar muskeluppbyggnaden och hjälper dig under träningspasset
 
BCAA har under de senaste åren fullkomligt exploderat i popularitet. Men vad är BCAA egentligen? Jo, BCAA är ett slags protein som tillhör gruppen av grenade aminosyror – leucin, isoleucin och valin. Dessa aminosyror har en positiv effekt på muskelsyntes, och därmed muskelmetabolismen. I praktiken ökar BCAA uthålligheten under träningspasset, vilket i sin tur bidrar till ökad muskelmassa och muskeluppbyggnad. Perfekt, om du frågar oss!
 
Vi erbjuder en hel kollektion med funktionsdryck med BCAA, i sju fabulösa smaker. Vår personliga favorit är Lemonade och Elderflower - sluuuuurrrp!


 
 
#3 Vitaminer och mineraler håller kroppen i balans
 
Alla våra funktionsdrycker innehåller en härlig cocktail av vitaminer och mineraler, som håller hälsan på topp. Vad sägs exempelvis om B6, B1, Biotin och Zink?Passande nog innehåller våra funktionsdrycker även Vitamin D, ett viktigt vitamin som finns naturligt i solens strålar, som vi i de nordiska länderna inte är speciellt bortskämda med under vinterhalvåret
 
Låt oss även diskutera att en burk är så pass maxad med vitaminer och mineraler att den täcker hälften av rekommenderat intag per dag? WOW!


 
#4 Kollagen boostar hår och hud
 
Kollagen är ett protein i kroppen och en av människans naturliga byggstenar. Proteinet finns i bland annat ben, muskler och hud. Kollagen spelar viktig roll för exempelvis hår, hud och naglar. I takt med att vi blir äldre minskar kroppens produktion av kollagen, vilket gör det fördelaktigt att få i sig kollagenet på annan sätt (inte minst för att minska risken att bli superrynkig).
 
Våra funktionsdrycker med kollagen innehåller generösa 5000mg kollager per burk, vilket är jämförbart med 10 “vanliga” (hiskeligt dyra) tabletter. Kollagen får din hy att fullkomligt stråla hyaluronsyra. Snacka om en ordentlig kollagen-boost!


 
 
#5 Keto-drycker maximerar vätskeintaget och verkar återfuktande
 
Är du ny kring begreppet keto? Ingen fara – vi ska nu reda ut eventuella frågetecken. Så, keto har en vätske-ersättande funktion, och passar utmärkt för alla törstande OCR-tävlande och löpare. Självklart går det bra att inta keto även som en vanlig dödlig , för maximal återfuktning.
 
Våra Keto-drycker är utan koffein, vilket passar perfekt för er som av olika anledningar föredrar koffeinfria drycker (kanske är du gravid, eller bara allmänt koffeinkänslig). Dessutom är de sockerfria, och berikade med massvis av vitaminer och för maximal effekt.

 
Funktionella drycker för alla smaker
 
Kanske blev du nu en aning sugen på att avnjuta en väl kyld funktionsdryck? Om svaret är ja, kan vi glädja dig med att vi på Lohilo bjussar på en stor variation av smaker för alla smaker (läs det där igen). Nedan listas våra tre mest populära funktionsdrycker genom tiderna. Låt dig inspireras!
 
Funktionsdryck med BCAA - Bali Beach
 
Bara namnet på denna underbara BCAA-dryck får det att vattnas ordentligt i munnen! Ta en klunk och du teleporteras omedelbart till valfri tropisk strand. Bali Beach BCAA boostar muskeltillväxten och gör dig starkare än starkast. Me gusta!KÖP NU


 
Funktionsdryck med Kollagen – Elderflower Lemon
 
Vill du pigga upp hud, hår och hela dig är kollagendryck te way to go. I en otrolig fläder- och citronsmak gör sig drycken godare än någonsin! Har du ännu inte smakat denna vet du inte vad äkta kärlek är. <3KÖP NU 
Funktionsdryck med Keto – Pink Lemonade
 
Koffeinfri men desto mer berikad med keto för maximal vätskeersättning. I en härligt rosa lemonad gör sig vår berömda funktionsdryck med keto allra bäst!


 
Det var allt för denna gång från funktionsdrycks-experterna på Lohilo.

Simma lugnt! Until next time ;) 
 
Logga in

Choose your country