Matcha House - 24-pack i gruppen FUNKTIONSDRYCK hos LOHILO Foods AB (publ) (42632)
Matcha House - 24-pack
0

Matcha House - 24-pack

399 kr
Antal: 
Leverans:  Tillfälligt slut
 • Produktbeskrivning
 • MATCHA LEMONADE
  Välkommen till Matcha House. Hör du fågelkvittret? Ser du ljuset genom trädtopparna? Känner du den läskande smaken av frisk lemonad? Inte? Då har du inte öppnat burken än! Dyk ner i en förnyande upplevelse fylld av överraskningar för både smak och kropp! Innehåller 105mg Koffein, 5000mg Kollagen och Matcha som består av antioxidanter, järn, kalium och klorofyll vilka bidrar till att boosta metabolism och rena kroppen på onyttiga ämnen! 

 • Functions
 • 5000 MG KOLLAGEN:
  Ett naturligt tillskott som ser till att hjälpa dina muskler, vävnad och hud att hålla sig på plats så att du kan känna dig livlig, ung och precis så perfekt som du är! 

  Den bästa delen: Mängden kollagen i drickan är fantastisk! Ett vanligt piller med kollagen som hittas på skönhetshyllorna innehåller vanligtvis 100mg kollagen… jämför det med våra 5000mg/burk. 

  105 MG KOFFEIN:
  Det är inte direkt någon hemlighet att drycker fyllda med koffein är riktiga storsäljare! Boosta ditt fokus och din energi så att du kan vara på topp oavsett vilka utmaningar som står framför dig! 

  VITAMIN C & ZINK:
  Vi gissar att du har hört talas som dessa två sedan tidigare. De är en viktig del för att hålla din kropp frisk och de ger dig vad du behöver för att hålla igång. Tyvärr tillverkas de inte naturligt i kroppen, så vi har tillsatt 100% av ditt dagliga behov i varje burk. Oroa dig inte, vi tar hand om dig! 

 • Nutritional
 • NUTRITIONAL VALUE/NÄRINGSINNEHÅLLPer 100 mlPer 330 ml
  Energy/Energi 31 kJ (7 kcal)102 kJ (24 kcal)
  Fat/Fett0 g0 g
  Of which saturates/Varav mättat0 g0 g
  Carbohydrates/Kolhydrater0 g0 g
  Of which sugars/Varav sockerarter0 g0 g
  Protein1.6 g5.1 g
  Salt0.01 g0.03 g
  Vitamin C24 mg (30 % DRI*)80 mg (100 % DRI*)
  Biotin15.2 μg (30 % DRI*)50 μg (100 % DRI*)
  Zinc/Zink3.0 mg (30 % DRI*)10 mg (100 % DRI*)

  *DRI = Daily Reference Intake/Dagligt Referensintag
 • Ingredients
 • Kolsyrad sockerfri dryck med kollagen (1,5%) och smak av matcha-te (0,1%) lemonad. Innehåller sötningsmedel. Hög koffeinhalt (32 mg/100 ml). Max 2 burkar per dag. Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor. Ingredienser: Kolsyrat vatten, kollagen (bovint), surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra), aromer, matcha-tepulver, koffein, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), vitaminer (C, biotin), zink, konserveringsmedel (kaliumsorbat).
 • Betyg Write a review and let karma do its thing <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Logga in

Choose your country