PADEL

Filtrera nedan:
Sortera efter:
Visar 1-3 av 3 artiklar

LOHILO PADEL
Vi på LOHILO har tillsammans med några av Sveriges bästa spelare, tagit fram tre perfekt utformade padelrack för alla typer av erfarenhetsnivåer. Det rosa padelracket är framtaget för den nya padelspelaren som med sin centrerade sweetspot är gjord för alla typer av spelare och gör det lätt för nya spelare att utvecklas. Det gråa padelracket ”Premium Curve Ball” med matt yta för maximalt grepp är skapat för den lite mer erfarna spelaren medans det lite dyrare vita padelracket ”Diamond Pro” är till för dig som får padelbanan att börja skaka när du gör entré. Till våra padelracket såg vi självklart till att designa några riktigt snygga, färgglada padelbollar när vi ändå var i farten. 

PADELRACKET GJORDA MED PRECISION
Precis som andra professionella padelrack är våra padelracket på LOHILO 100% tillverkade av kol vilket är anledningen till att våra padelrack är så extremt lätta. Med en lätt vikt ifrån 360 till 380g, hård flex och handtag gjorda med precision kan du vara säker på att du får ett balanserat padelracket som dessutom representerar världens bäst varumärke. Vilket då? LOHILO såklart!

LOHILO ARENA
Är du på jakt efter att utveckla ditt spel eller kanske testa dina nya produkter från oss på LOHILO är du mer än välkommen att besöka vår alldeles egna LOHILO ARENA som ligger placerad på Nylandavägen 2, 35250 Växjö. Kom in för att slå några bollar och bli en padelmästare på nolltid. För mer info och för att boka padeltid, gå in på https://lohiloarena.com/.

Logga in

Choose your country