Pretty Passion Flak - Funktionsdryck med Kollagen i gruppen ALLA PRODUKTER / Funktionsdryck hos LOHILOFOODS AB (41299)
Pretty Passion Flak - Funktionsdryck med Kollagen
Pretty Passion Flak - Funktionsdryck med Kollagen
0

Pretty Passion Flak - Funktionsdryck med Kollagen

599 kr / 341 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
5000mg Kollagen Innehåller Hyaluronsyra, Vitamin C och Zink!
180mg Koffein Sockerfri
 • Produktbeskrivning
 • Detta flak innehåller 24 stycken galet goda burkar funktionsdryck med smak av passionsfrukt.  
  Okay - vart ska vi börja?! Vi på Lohilo har tagit fram det bästa möjliga utbudet av funktionsdryck, allt för att ge dig den extra boost och energi du behöver i din vardag. Vår törstsläckare är svensktillverkad, sockerfri och pushar dig till att visa upp ditt bästa jag oavsett utmaning du står inför. Samtliga drycker innehåller en hög halt koffein som hjälper dig att leverera det lilla extra. Boom!

  Vad sägs om en drömmig kombination av collagen, koffein, vitamin c och zink? 😍 Yep, visste väl att det skulle bli en succé. Dessutom svensktillverkad av kärlek och helt sockerfri. För att inte tala om smakerna? Så goda! Testar du finns det risk för att du är fast för evigt…

  Här har vi en revolutionerande funktionsdryck med 5000mg collagen per burk - att jämföra med 10 (!!!) vanliga och superdyra kollagentabletter - helt galet! 

  Koffeinet i drycken gör den perfekt för när du behöver lite extra fokus eller energi. Dock vill vi inte rekommendera att ni dricker den om ni är gravida, ammande, barn eller har oturen att vara väldigt känsliga för koffein. Det är inte heller rekommenderat att blanda med alkohol -  så håll drycken borta från baren! 

 • Functions
 • 5000mg Kollagen:

  Ett naturligt tillskott som ser till att hjälpa dina muskler, vävnad och hud att hålla sig på plats så att du kan känna dig livlig, ung och precis så perfekt som du är! 

  Den bästa delen: Mängden kollagen i drickan är fantastisk! Ett vanligt piller med kollagen som hittas på skönhetshyllorna innehåller vanligtvis 100mg kollagen… jämför det med våra 5000mg/burk. 

   

  180mg Koffein:

  Det är inte direkt någon hemlighet att drycker fyllda med koffein är riktiga storsäljare! Boosta ditt fokus och din energi så att du kan vara på topp oavsett vilka utmaningar som står framför dig! 

  Hyaluronsyra:

  Låt inte namnet skrämma dig, dina egna hudceller producerar faktiskt denna “syra” naturligt och den är A&O när det kommer till hudvård! Hyaluronsyra har många fördelar och hjälper dig hålla din hud flawless, len och inte minst, återfuktad. 

   

  Vitamin C & Zink:

  Vi gissar att du har hört talas som dessa två sedan tidigare. De är en viktig del för att hålla din kropp frisk och de ger dig vad du behöver för att hålla igång. Tyvärr tillverkas de inte naturligt i kroppen, så vi har tillsatt 100% av ditt dagliga behov i varje burk. Oroa dig inte, vi tar hand om dig! 

 • Nutritional
 • Näringsvärdeper 100 MLper 330 ML

  Energi

  Fett

  - varav mättat fett

  Kolhydrater

  - varav socker

  Protein

  Salt

  Vitamin C

  Zink

  6kcal/25kj

  0g

  0g

  0g

  0g

  1,51g

  0,05g

  24mg 30%*

  1,5mg 15%

  20kcal/83kj

  0g

  0g

  0g

  0g

  5g

  0,165g

  80mg 100%*

  5mg 50%*

 • Ingredients
 • Kolsyrat vatten, bovine kollagenpepsider, surhetsreglerande medel(äppelsyra), arom, natriumhyaluronat (HA 30mg/100ml), askorbinsyra, zinkcirtat, sötningsmedel(sukralos, acesulfam K), färgämne (karotener), konserveringsmedel(kaliumsorbat, natriumbensoat).
 • Betyg Write a review and get discount <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Den här produkten har inga recensioner.

Logga in

Choose your country