Strawberry Blonde - 24-pack i gruppen FUNKTIONSDRYCK hos LOHILO Foods AB (publ) (41298)
Strawberry Blonde - 24-pack
1

Strawberry Blonde - 24-pack

389 kr
210 kr
Leverans:  Tillfälligt slut
5000mg Kollagen Vitamin C och Zink!
180mg Koffein Sockerfri
 • Produktbeskrivning
 • STRAWBERRY BLONDE

  Detta flak innehåller 24 stycken galet goda burkar funktionsdryck med smak av jordgubb/vanilj. 

  Okay - vart ska vi börja?! Vi på Lohilo har tagit fram det bästa möjliga utbudet av funktionsdryck, allt för att ge dig den extra boost och energi du behöver i din vardag. Vår törstsläckare är svensktillverkad, sockerfri och pushar dig till att visa upp ditt bästa jag oavsett utmaning du står inför. Samtliga drycker innehåller en hög halt koffein som hjälper dig att leverera det lilla extra. Boom!

  Vad sägs om en drömmig kombination av collagen, koffein, vitamin c och zink? 😍 Yep, visste väl att det skulle bli en succé. Dessutom svensktillverkad av kärlek och helt sockerfri. För att inte tala om smakerna? Så goda! Testar du finns det risk för att du är fast för evigt…

  Här har vi en revolutionerande funktionsdryck med 5000mg collagen per burk - att jämföra med 10 (!!!) vanliga och superdyra kollagentabletter - helt galet! 

  Koffeinet i drycken gör den perfekt för när du behöver lite extra fokus eller energi. Dock vill vi inte rekommendera att ni dricker den om ni är gravida, ammande, barn eller har oturen att vara väldigt känsliga för koffein. Det är inte heller rekommenderat att blanda med alkohol -  så håll drycken borta från baren! 

 • Functions
 • 5000 MG KOLLAGEN
  Ett naturligt tillskott som ser till att hjälpa dina muskler, vävnad och hud att hålla sig på plats så att du kan känna dig livlig, ung och precis så perfekt som du är! 

  Den bästa delen: Mängden kollagen i drickan är fantastisk! Ett vanligt piller med kollagen som hittas på skönhetshyllorna innehåller vanligtvis 100mg kollagen… jämför det med våra 5000mg/burk. 

  180 MG KOFFEIN
  Det är inte direkt någon hemlighet att drycker fyllda med koffein är riktiga storsäljare! Boosta ditt fokus och din energi så att du kan vara på topp oavsett vilka utmaningar som står framför dig! 

  VITAMIN C & ZINK
  Vi gissar att du har hört talas som dessa två sedan tidigare. De är en viktig del för att hålla din kropp frisk och de ger dig vad du behöver för att hålla igång. Tyvärr tillverkas de inte naturligt i kroppen, så vi har tillsatt 100% av ditt dagliga behov i varje burk. Oroa dig inte, vi tar hand om dig! 

 • Nutritional
 • Näringsvärdeper 100 MLper 330 ML

  Energi

  Fett

  - varav mättat fett

  Kolhydrater

  - varav socker 

  Protein

  Salt

  Vitamin C

  Zinc

  10kcal/42kj

  0g

  0g

  0g

  0g

  1,5g

  0,01g

  25mg 31%*

  3mg 30%

  33kcal/138kj

  0g

  0g

  0g

  0g

  5g

  0,03g

  83mg 103%*

  10mg 100%*

  Smak: Jordgubb
 • Ingredients
 • Kolsyrat vatten, bovine kollagenpepsider, surhetsreglerande medel(äppelsyra), arom, natriumhyaluronat (HA 30mg/100ml), askorbinsyra, zinkcirtat, sötningsmedel(sukralos, acesulfam K), färgämne (antocyaner från svart morot, patentblått V), konserveringsmedel(kaliumsorbat, natriumbensoat). 
 • Betyg Write a review and let karma do its thing <3
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

  Ann-Louise | 2020-08-17
  0 | 0
  Supergod!

Related Products

Logga in

Choose your country