MERCH & STUFF

Filtrera nedan:
Sortera efter:
Visar 1-16 av 16 artiklar
LOHILO TRÄNINGSKLÄDER
Du har väl inte missat att vi på LOHILO erbjuder de kanske absolut skönaste och snyggaste träningskläderna som finns? Har du kanske testat på våra produkter och vill nu visa världen att du är en person med höga ambitioner och en medlem av vår goal digger-squad? Ovan har du våra älskade LOHILO träningskläder som några av våra dedikerade fans tvingade oss att ta fram. Är du som dem och som oss så kommer du älska att rocka våra träningskläder på LOHILO.

TRÄNINGSKLÄDER MED HÖG FUNKTIONALITET
Med en vision av att förhålla oss funktionella i allt vi gör valde vi att inte sluta när det kommer till våra kläder. Eftersom ”HI” i LOHILO står för ”High Functionality” är våra kläder såklart utformade efter detta. Våra LOHILO tights och BH:ar är producerade med en avancerad torrteknologi som underlättar för både den stressiga vardagen men också för när ni fitness lovers befinner er i ert naturliga habitat - gymmet. Tillsammans med en hög funktionalitet ligger fokus också såklart på komfort.

LOHILO HOODIES, LOHILO SWEATSHIRT, LOHILO...
Som komplement till våra fitness lover-kläder erbjuder vi på LOHILO också kläder som hoodies, sweatshirts, t-shirts och byxor som gör det möjligt att vara en representant för världens bästa varumärke på HELTID! Oavsett vad du gillar kan vi lova dig att du kommer vara galet snygg och bekväm.
Logga in

Choose your country